Voor wie is het kamp?


Het robotkamp is gericht op jongens en meisjes tussen de 10 en 12 jaar! Ben jij wel geïnteresseerd in techniek en elektronica? Dan is dit kamp echt iets voor jou! Dit kamp kan een aanstoker zijn voor een STEM richting. Ben je van plan zo een richting te volgen of ben je net gestart? Dan zijn wij er zeker van dat het robotkamp iets voor jou is!

Waarom een robotkamp?


Programmeren is een waardevolle tool die in de toekomst enkel maar belangrijker zal worden! Maar programmeren alleen is maar saai! Bij een robotkamp kan je het programma voortdurend uittesten op je eigen robot! Zo wordt programmeren echt leuk!

Héél de dag achter de computer?


Je eigen robot tot leven laten komen is één van de leukste dingen die er zijn! Maar wat wij voor jullie in petto hebben is nog véél leuker! We zitten middenin het fort dus we gaan zeker gebruik maken van deze groene omgeving! Benieuwd welk spel de monitoren voor ons klaar hebben staan?

Wat na het kamp?


Is het gedaan met de pret na het kamp? Nee! Zeker niet. De robot die je tijdens het kamp leert bouwen is helemaal van jou! Zo kan je thuis je robot tot in de puntjes uitwerken. Misschien maak je hem nog sneller! Nog slimmer! of nog cooler?

De keuze is helemaal aan jou!

Veelgestelde vragen (FAQ)


Prijs? 249.-

Beschikbare plaatsen kamp? 20        Mag ik de robot houden? ja!

Lunchpakket meenemen? ja!               Dagen opvang? ma-vr

Uren robotkamp? 9:00 - 16:00           Voor en na-opvang? 30min

Technische voorkennis? Nee!              Wordt het leuk? Jazeker!

Covid-19    100% zekerheid


Safety First! Door de huidige omstandigheden en de evolutie van het virus kunnen de kampen niet met zekerheid doorgaan. Daarom garanderen wij u dat indien het kamp niet kan doorgaan u 100% van het inschrijvingsgeld kan terugvorderen. 0% zorgen dus!

Paasvakantie 2021 

Status: Cancelled

Startdag: 05/04/2021

Einddag:  18/04/2021

Locatie: AcademiA Borsbeek (fort)

Uren: maandag - vrijdag 

          9u- 16u

Leeftijd: 10 t.e.m. 12 jaar

Beschikbaarheid: geen plaatsen

Interesse in een kamp voor 13 tot 14 jaar?

Momenteel toetsen we de interesse af naar een kamp voor de leeftijdscategorie 13-14 jaar. Dit kamp is in ontwikkeling! Is een eigen Arduino project met een snufje 3D-printen iets voor jou? Vul het formulier in en ontvang een mail bij vordering!